Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni siyah ayakkabı almak

Rüyada yeni siyah ayakkabı almak

Rüyada yeni siyah ayakkabı almak eldeki imkanların giderek azalacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, her zaman haklının yanında olacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, iyi geçiminin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni siyah ayakkabı almak gördüyseniz:

  • Mistik olaylar ilginizi çekmeye başlayabilir.

Rüyada yeni siyah ayakkabı giymek eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni siyah ayakkabı almak eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına rivayet eder.

Rüyada yeni siyah topuklu ayakkabı görmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, hayal kırıklığına uğratılacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah yeni ayakkabı görmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada yeni siyah ayakkabı görmek işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Rüyada eski ve yeni ayakkabı görmek gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine işaret eder.

Rüyada yeni mavi ayakkabı görmek böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına inanılır.

Rüyada yeni bir ayakkabı almak hep dua edeceğine, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments