Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni mavi ayakkabı görmek

Rüyada yeni mavi ayakkabı görmek

Rüyada yeni mavi ayakkabı görmek yaşadığı zorluğun biteceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, kazancının katbekat artacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine tabir olunur.

Rüyada yeni mavi ayakkabı gördüyseniz:

  • Başka kişilerin ısrarları, baskıları ya da talepleri doğrultusunda ilerlemek zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada yeni mavi ayakkabı giymek idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine delalet eder.

Rüyada yeni mavi ayakkabı görmek kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, hem de iş hayatına yansıyacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına yorulur.

Rüyada yeni mavi elbise giymek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, düşmanlarını kaybetmeye, dileklerin kabul olacağına işarettir.

Rüyada yeni mavi araba görmek nifak sokanların cezalandırılacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş mavi gözlü bebek görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada yeni mavi gömlek görmek çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni mavi gömlek giymek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine delalettir.

Rüyada yeni ve temiz ayakkabı görmek çirkin amellere, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, verdiği sözleri tutacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments