Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni sevgili yapmak

Rüyada yeni sevgili yapmak

Rüyada yeni sevgili yapmak yürek yakan biri haline geleceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, işlerinin yolundan çıkacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına inanılır.

Rüyada yeni sevgili yapmak gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde sizi tatmin etmeyen bir şeyler hissedebilirsiniz.

Rüyada yeni sevgili yapmak dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, geçim derdinin olmayacağına rivayet eder.

Rüyada yeni iş başvurusu yapmak rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni doğum yapmak sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni ev yapmak girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına inanılır.

Rüyada yeni bir ev yapmak gayrimenkul işine girip zengin olacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni kapı yapmak bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgilinin kavga ettiğini görmek ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgili ve yeni sevgilini görmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments