Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni bir ev yapmak

Rüyada yeni bir ev yapmak

Rüyada yeni bir ev yapmak birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine inanılır.

Rüyada yeni bir ev yapmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde dolaşan bazı sözler canınızı sıkabilir.

Rüyada yeni bir ev yapmak maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, vaaz ve nasihate, siparişlerinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni ev yapmak sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine inanılır.

Rüyada yeni kapı yapmak geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine rivayet eder.

Rüyada yeni doğum yapmak üzüntülü günlerin  sona ereceğine, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada yeni iş başvurusu yapmak aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına işarettir.

Rüyada yeni sevgili yapmak sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni beyaz ev görmek deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, insanların güvenini kazanacağına yorulur.

Rüyada yeni bir ev tutmak endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments