Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni pijama almak

Rüyada yeni pijama almak

Rüyada yeni pijama almak sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni pijama almak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin dramatik tavırları paylaşımı zorlaştırabilir.

Rüyada yeni pijama giymek yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine delalettir.

Rüyada yeni pijama almak üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine delalet eder.

Rüyada yeni pijama takımı görmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, huzurunun yerinde olacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kendini pijamalı görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil pijama görmek kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına delalet eder.

Rüyada turuncu pijama görmek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada pijama takımı giymek hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına işarettir.

Rüyada pijamayla dışarı çıkmak hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments