Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına makas vermek

Rüyada başkasına makas vermek

Rüyada başkasına makas vermek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, tazeleneceğine ve şifa bulacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada başkasına makas vermek gördüyseniz:

  • Diğerlerii mutlu etme konusundaki yeteneklerinizi ortaya koyabilirsiniz.

Rüyada tırnak makası almak sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, gerçek mutluluğu tadacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına alamet eder.

Rüyada altın tırnak makası görmek hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına işaret eder.

Rüyada kaybolan makası bulmak onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, kötü duygularından arınacağına tabir olunur.

Rüyada makas yutmak sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada makas kesmek işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaşını makasla kesmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına rivayet eder.

Rüyada tırnak makası kaybetmek mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, bekârlığına da veda edeceğine, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tırnak makası bulmak bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, bundan güç ve cesaret alacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments