Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni mahalle görmek

Rüyada yeni mahalle görmek

Rüyada yeni mahalle görmek çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına rivayet eder.

Rüyada yeni mahalle gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınızı karşılamak için yapacağınız harcamalarda aşırıya kaçmanız söz konusu olabilir.

Rüyada yeni mahalle görmek yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, yetki ve imza sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada eski mahalleyi görmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, işlerinden de geri kalacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada mahalle bakkalını görmek her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada eski mahalle arkadaşını görmek rahata kavuşmaya, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine yorulur.

Rüyada eski mahallemi görmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada mahallede yangın çıktığını görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına alamet eder.

Rüyada mahallede düğün görmek yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çingene mahallesinden geçmek zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments