Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kot pantolon görmek

Rüyada mavi kot pantolon görmek

Rüyada mavi kot pantolon görmek eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yüksek makamlara geleceğine, hararetli olayların meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada mavi kot pantolon gördüyseniz:

  • Belli teklif, davet, yorum ya da önerileri dikkatle dinlemenizde fayda var.

Rüyada mavi kot pantolon görmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına yorulur.

Rüyada kot pantolon kaybetmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı kot pantolon görmek rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada dar kot pantolon giymek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada kot pantolon yıkamak herkesin karşısında el pençe divan duracağına, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni kot pantolon almak yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kot pantolon hediye almak sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına alamet eder.

Rüyada başkasının kot pantolonunu giymek iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, saygın biri olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments