Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni halı sermek

Rüyada yeni halı sermek

Rüyada yeni halı sermek işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni halı sermek gördüyseniz:

  • Yalnız bir insansanız yeni bir ilişki yaşamaya kendinizi şimdiden hazırlayın.

Rüyada eve yeni halı sermek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, canını sıkılacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni halı sermek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine işarettir.

Rüyada halı kilim sermek hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz halı sermek acıların ve gözyaşının dineceğine, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada halıyı ters sermek gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, düşünmeden adımlar atayacağına, üzüntülü haberler alacağına yorulur.

Rüyada temiz halı sermek karşına hayırlı kapıların açılacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine işarettir.

Rüyada eve halı sermek cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada banyoya halı sermek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments