Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev gezdirmek

Rüyada ev gezdirmek

Rüyada ev gezdirmek gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına alamet eder.

Rüyada ev gezdirmek gördüyseniz:

  • İkna kabiliyetiniz pek çok sorunu çözebilir.

Rüyada büyük bir evde gezmek bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına inanılır.

Rüyada yeni evi gezmek güzellik ve hayır geleceğine, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ev odalarını gezmek bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük ev gezmek çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde gezdiğini görmek böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine işarettir.

Rüyada evde gezmek kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, malından ve parasından ziyan edeceğine inanılır.

Rüyada satılık ev gezmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine alamet eder.

Rüyada boş bir evde gezmek parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments