Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden papatya almak

Rüyada birinden papatya almak

Rüyada birinden papatya almak kötü bir duruma düşüleceğine, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına inanılır.

Rüyada birinden papatya almak gördüyseniz:

  • Açıkça ortada olan şeylerin dile getirilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada bir demet papatya görmek güzel ameller işleyeceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına inanılır.

Rüyada yeşil papatya görmek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına delalettir.

Rüyada dağda papatya görmek bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada papatya taç görmek borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mor papatya görmek başarılı bir insan olacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliye papatya vermek harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada papatya çiçeği görmek alım gücünün zayıflamayacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine inanılır.

Rüyada mezarlıkta papatya görmek çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments