Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni eve sahip olmak

Rüyada yeni eve sahip olmak

Rüyada yeni eve sahip olmak varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yeni eve sahip olmak gördüyseniz:

  • Kısaca, yeni maceralar kısa ömürlü olacaklardır.

Rüyada yeni ev sahibi olduğunu görmek işlerinin hemen hallolacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni eve sahip olmak yol kat edeceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, kendi işinin sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada yeni bir ev sahibi olmak sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni bir eve sahip olmak gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, yakın zamanda rahat edeceğine yorulur.

Rüyada yeni ev sahibi olmak cesaret ve inançla hareket edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, başarılarının devam edeceğine inanılır.

Rüyada yeni iş sahibi olmak çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına işaret eder.

Rüyada yeni telefona sahip olmak çok büyük menfaatler kazanacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni araba sahibi olmak eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments