Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni araba sahibi olmak

Rüyada yeni araba sahibi olmak

Rüyada yeni araba sahibi olmak sonuçtan memnun kalacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, sorunlarının yakında biteceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada yeni araba sahibi olmak gördüyseniz:

  • Şikayetlerinizi yüksek sesle dile getirmeniz gerilimi arttırabilir.

Rüyada yeni araba sahibi olmak ters giden işlerin düzeleceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni bir eve sahip olmak sermayesinin harcandığına değeceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına yorulur.

Rüyada yeni eve sahip olmak girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına delalettir.

Rüyada yeni bir ev sahibi olmak kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, sorunlarını aşacağına işaret eder.

Rüyada yeni ev sahibi olduğunu görmek maddi ve manevi olarak destek göreceğine, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine alamet eder.

Rüyada yeni telefona sahip olmak iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni ev sahibi olmak yaşam şartlarının düzeleceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni iş sahibi olmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments