Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni biriyle çıkmak

Rüyada yeni biriyle çıkmak

Rüyada yeni biriyle çıkmak zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, çocuklar gibi şen olacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına delalettir.

Rüyada yeni biriyle çıkmak gördüyseniz:

  • Üzerinizde otorite sahibi olan kimselerle karşılıklı olarak gerilimleriniz olabilir.

Rüyada yeni eve çıkmak örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, eşi ile arasının açılacağına delalettir.

Rüyada yeni bir eve çıkmak mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına alamet eder.

Rüyada yeni biriyle çıkmak çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada cam merdivenden çıkmak yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine inanılır.

Rüyada dar merdivenlerden yukarı çıkmak rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına inanılır.

Rüyada asansörden yukarı çıkmak bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, mal ve mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada binanın merdivenlerinden çıkmak hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağacın en tepesine çıkmak sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments