Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçede kabak görmek

Rüyada bahçede kabak görmek

Rüyada bahçede kabak görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, evlatların hayırsız çıkacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bahçede kabak gördüyseniz:

  • Özel ilişkilerimizden bazılarının sağlamlığı veya güvenilir kişiler nedeniyle yüzümüz gülebilir.

Rüyada bahçeye kabak ekmek işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bahçeden kabak toplamak verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada kabak bahçesi görmek uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bahçede kabak toplamak yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, eline büyük paralar geçeceğine, yeni işlere girişileceğine işarettir.

Rüyada bahçede kabak görmek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada ölüye kabak vermek çok sevineceği olaylar yaşayacağına, hem dua alacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına işaret eder.

Rüyada kabak almak mal ve varlık sahibi olacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kabak tarlası görmek sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments