Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabak bahçesi görmek

Rüyada kabak bahçesi görmek

Rüyada kabak bahçesi görmek büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına tabir olunur.

Rüyada kabak bahçesi gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda uzun vadeli sözler verilebilir, anlaşmalar imzalanabilir.

Rüyada bahçeye kabak ekmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bahçeden kabak toplamak işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada bahçede kabak görmek neşeli zamanların yaşanacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, kazancın çoğalacağına inanılır.

Rüyada bahçede kabak toplamak sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına yorulur.

Rüyada kabak bahçesi görmek rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına işarettir.

Rüyada kabak çekirdeği almak endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, hoş muhabbette olacağına rivayet eder.

Rüyada kabak salatalık görmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine işarettir.

Rüyada beyaz kabak görmek işlerine dört elle sarılacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments