Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni beyaz ev görmek

Rüyada yeni beyaz ev görmek

Rüyada yeni beyaz ev görmek en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine inanılır.

Rüyada yeni beyaz ev gördüyseniz:

  • Belli bir ilişki, iş birliği veya düzenleme kabul edilebilir olmayan bir zeminde gidip geliyor olabilir.

Rüyada beyaz yeni ev görmek kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni beyaz ev görmek gelişim içine gireceğine, rütbesinin artacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada yeni beyaz eşya almak böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına delalet eder.

Rüyada yeni beyaz ayakkabı giymek bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni beyaz elbise almak alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz yeni ayakkabı almak borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, borçların hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni beyaz gömlek giymek ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, rahatsızlık vereceğine, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına delalettir.

Rüyada yeni beyaz gömlek görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments