Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni bir ev tutmak

Rüyada yeni bir ev tutmak

Rüyada yeni bir ev tutmak ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, dualarının gerçekleşeceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni bir ev tutmak gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmamamnız veya mesafeli durmanız evde ya da aile içinde problem yaratabilir.

Rüyada yeni ev tutmak yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına delalet eder.

Rüyada yeni bir ev tutmak tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına işarettir.

Rüyada evde yılan tutmak rüya sahibinin yalnızlaşacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyle ev tutmak çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada kiralık ev tutmak işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, zenginlik ve bolluk içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşyalı ev tutmak yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada evde balık tutmak edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada ev tutmak büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments