Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni bir çanta almak

Rüyada yeni bir çanta almak

Rüyada yeni bir çanta almak bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, kazançsız işler peşinde olmaya, kısmetinin ve şansının kapanacağına rivayet eder.

Rüyada yeni bir çanta almak gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri çevrenizdeki herkesin tahminlerde bulunmasına neden olabilir.

Rüyada yeni deri çanta görmek evine huzur ve bereketin geleceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni çanta almak yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada yeni kol çantası almak böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına tabir olunur.

Rüyada yeni okul çantası görmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine delalet eder.

Rüyada yeni çanta satın almak tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni bir çanta aldığını görmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, şansın yüze güleceğine, rahat nefes alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni ayakkabı ve çanta görmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, mutluluğunun büyüyeceğine delalettir.

Rüyada yeni bir çanta almak böylece geçim derdinin baş göstereceğine, uzaktan haberler işiteceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments