Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni deri çanta görmek

Rüyada yeni deri çanta görmek

Rüyada yeni deri çanta görmek kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, sıhhat kazanacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine tabir olunur.

Rüyada yeni deri çanta gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım edebilir, ziyaret edebilir, tavsiyelerde bulunabilir veya destek olabilirsiniz.

Rüyada yeni deri çanta görmek hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine alamet eder.

Rüyada siyah deri çanta görmek huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, rahat yüzü göreceğine, kader çarkının kişiden yana döneceğine işarettir.

Rüyada yılan derisi çanta görmek özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah deri çanta almak çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elini eteğini hayattan çekeceğine, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine işarettir.

Rüyada deri kol çantası görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada deri el çantası görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine işarettir.

Rüyada deri çanta görmek rahat bir hayat sürüleceğine, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz deri çanta görmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments