Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni ayakkabı ve çanta görmek

Rüyada yeni ayakkabı ve çanta görmek

Rüyada yeni ayakkabı ve çanta görmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, temiz saf bir adamla evlenebileceğine inanılır.

Rüyada yeni ayakkabı ve çanta gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğiniz değişiklikler için girişimde bulunmalısınız.

Rüyada yeni ayakkabı ve çanta görmek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni çanta satın almak eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına inanılır.

Rüyada yeni alınmış çanta görmek rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni siyah çanta görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına delalettir.

Rüyada yeni kol çantası görmek günden günde daha fazla stres yapacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni çanta görmek düşmanların çok üzüleceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada yeni çanta aldığını görmek zengin olunacak bir işe girileceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına işarettir.

Rüyada yeni bir çanta aldığını görmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments