Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni alınmış çanta görmek

Rüyada yeni alınmış çanta görmek

Rüyada yeni alınmış çanta görmek işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine tabir olunur.

Rüyada yeni alınmış çanta gördüyseniz:

  • İlerlemeden önce, istediğiniz tüm bilgiyi elde ettiğinizden emin olmalısınız.

Rüyada yeni alınmış çanta görmek esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, yeterli kimse haline geleceğine, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni alınmış ev görmek büyük kayıplara uğrayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine delalettir.

Rüyada yeni alınan ayakkabı görmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına işaret eder.

Rüyada yeni alınan ev görmek maddi gücünü kaybedeceğine, çok yorulacağına, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni alınmış ayakkabı görmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına işaret eder.

Rüyada yeni alınmış araba görmek zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet eder.

Rüyada yeni alınmış kıyafet görmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, sıkıntılarının zamanla geçeceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni alınan ayakkabıyı kaybetmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments