Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni siyah çanta görmek

Rüyada yeni siyah çanta görmek

Rüyada yeni siyah çanta görmek ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine yorulur.

Rüyada yeni siyah çanta gördüyseniz:

  • Doğru değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada yeni siyah çanta görmek yöneticilik koltuğuna oturacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada yeni çanta almak bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza rivayet eder.

Rüyada yeni çanta hediye almak hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına delalet eder.

Rüyada yeni çantalar görmek hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yeni kol çantası almak uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına inanılır.

Rüyada yeni okul çantası görmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, geçiminin kolaylaşacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına delalettir.

Rüyada yeni bir çanta almak galibiyet kazanacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada yeni bir çanta görmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments