Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni çanta görmek

Rüyada yeni çanta görmek

Rüyada yeni çanta görmek hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine işaret eder.

Rüyada yeni çanta gördüyseniz:

  • Maddi veya resmi başlıklı konularda olumlu değişiklikler yapmanıza katkısı olabilecek kişileri etkilemek için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada yeni kol çantası almak yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine yorulur.

Rüyada yeni deri çanta görmek rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına inanılır.

Rüyada yeni kol çantası görmek sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine işarettir.

Rüyada yeni çanta satın almak yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, araba alınacağına delalettir.

Rüyada yeni çanta hediye almak beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına delalettir.

Rüyada yeni bir çanta almak her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine inanılır.

Rüyada yeni okul çantası görmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni bir çanta aldığını görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments