Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni alınan ayakkabı görmek

Rüyada yeni alınan ayakkabı görmek

Rüyada yeni alınan ayakkabı görmek yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine inanılır.

Rüyada yeni alınan ayakkabı gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla ya da yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz aktivitelerle vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada yeni alınan ayakkabıyı kaybetmek ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni alınmış ayakkabı görmek kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine işarettir.

Rüyada yeni alınan ayakkabı görmek bol kazanç elde edileceğine, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına rivayet eder.

Rüyada yeni alınmış araba görmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada yeni alınan ev görmek stresinin çoğalacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada yeni alınmış kıyafet görmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni alınmış ev görmek umduğunu bulamayacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, yetim sevindireceğine inanılır.

Rüyada yeni alınmış çanta görmek kırgınlıkların biteceğine, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments