Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemeni görmek

Rüyada yemeni görmek

Rüyada yemeni görmek uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Rüyada yemeni gördüyseniz:

  • Öğle saatleri civarında Jüpiterin olumsuz görünümü ise, abartılı tavırları, kibir, ukalalık, konuşmalarda aşırılıklara kaçma ya da aşırı harcama v.b türünde durumları akla getiriyor.

Rüyada kırmızı yemeni bağlamak hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz yemeni görmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına işarettir.

Rüyada oyalı yemeni görmek bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına tabir olunur.

Rüyada mor yemeni görmek büyük zararlara uğrayacağına, çok başarılı olunacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil yemeni örtmek rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine işarettir.

Rüyada sarı yemeni görmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yemeni görmek eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yazma yemeni görmek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments