Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oyalı yemeni görmek

Rüyada oyalı yemeni görmek

Rüyada oyalı yemeni görmek bir gönül ilişkisine başlanacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, inancının zayıflayacağına, işlerin düzgün gideceğine, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, zarar etmeyeceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, bahtının da çok parlak olacağına yorulur.

Rüyada oyalı yemeni gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz birtakım sıkıntılar içine girebilirsiniz.

Rüyada yemeni oyası görmek maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yemeni oyası yapmak sorunlu bütün olayların düzeleceğine, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, özlem gidereceğine delalet eder.

Rüyada iğne oyalı yemeni görmek kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına alamet eder.

Rüyada oyalı yemeni görmek hileye ve fesada başvurmayacağına, dileklerinin yerine geleceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah yemeni görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi yemeni görmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada başına yemeni bağlamak rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz yemeni örtmek büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments