Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor yemeni görmek

Rüyada mor yemeni görmek

Rüyada mor yemeni görmek zevkli ve güzel hale geleceğine, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, kazancının eksileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mor yemeni gördüyseniz:

  • Gizli işlerde sizinle birlikte ilerlemek isteyen kişilerden uzak durun.

Rüyada mor yemeni görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yemeni görmek insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada kırmızı yemeni bağlamak aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yazma yemeni görmek başarıları ile tanınacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz yemeni görmek hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine delalettir.

Rüyada yemeni oyalamak yaşadığı yerin güzelleşeceğine, suçlamalardan aklanılacağına, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz yemeni örtmek aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada oyalı yemeni görmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, büyük başarılara kazanılacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments