Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil yemeni örtmek

Rüyada yeşil yemeni örtmek

Rüyada yeşil yemeni örtmek sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, gerekirse özür dileneceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada yeşil yemeni örtmek gördüyseniz:

  • Seçimlerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada yeşil yemeni örtmek projenin gerçekleştirileceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz yemeni örtmek uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil yemeni görmek akıllı adımlar atacağına, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, isabetli adımlar atacağına delalettir.

Rüyada iğne oyalı yemeni görmek kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah yemeni görmek ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Rüyada yemeni satmak kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada yemeni oyası yapmak neşeli bir hayat süreceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada yemeni kaybetmek rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, sürekli ağlamaklı olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments