Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rakibi yenmek

Rüyada rakibi yenmek

Rüyada rakibi yenmek maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına rivayet eder.

Rüyada rakibi yenmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yatıştırabilmek ya da ikna edebilmek için belli başlı prensipleriniz ya da girişimleriniz konusunda ödünler vermeniz veya aslında olmadığınız birisi gibi davranmanız gerekebilir.

Rüyada rakibi yenmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Rüyada rakibini yenmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, güllük gülistanlık olacağına, geçim derdinin biteceğine tabir olunur.

Rüyada rakibini görmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine işarettir.

Rüyada rakip firma görmek birbirlerine her konuda destek olacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına işarettir.

Rüyada rakibini dövmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada rakibine yenilmek dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine alamet eder.

Rüyada rakip görmek şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına tabir olunur.

Rüyada köpeği yenmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments