Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemek yapan kadın görmek

Rüyada yemek yapan kadın görmek

Rüyada yemek yapan kadın görmek alim ve bilge insan olacağına, tüm özlemini gidereceğine, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, başarılar elde edileceğine, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yemek yapan kadın gördüyseniz:

  • Beklediğiniz bir para veya haberdeki gecikme rahatsızlık verebilir.

Rüyada kadın eti yemek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı kadına yemek yedirmek kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada bir kadından tokat yemek keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine yorulur.

Rüyada kadınla yemek yemek yorgun ve gergin günler geçireceğine, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, eve kapanıp, kendine döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın saçı yemek daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada hamile kadına yemek vermek yaşanan üzüntülerin son bulacağına, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadından tokat yemek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına alamet eder.

Rüyada bir kadınla yemek yemek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments