Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın eti yemek

Rüyada kadın eti yemek

Rüyada kadın eti yemek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada kadın eti yemek gördüyseniz:

  • Çok yakında türlü konularda onların desteğine ihtiyacınız olabilir.

Rüyada kadın eti yemek kazancın katlanacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü kadın eti yemek moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, kazalardan, belalardan korunacağına inanılır.

Rüyada bir kadın tarafından takip edilmek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına inanılır.

Rüyada hamile kadına yardım ettiğini görmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, kazançlı kapıların açılacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadınların kavga ettiğini görmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı bir kadına yardım ettiğini görmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balık etli kadın görmek onlardan fayda göreceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine işarettir.

Rüyada iki kadının kavga ettiğini görmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments