Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadından tokat yemek

Rüyada bir kadından tokat yemek

Rüyada bir kadından tokat yemek bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine delalet eder.

Rüyada bir kadından tokat yemek gördüyseniz:

  • Pazarlık yapılması ya da uzlaşılması gereken konularda ısrarcı davranma riskiniz var, zarafeti elden bırakmamaya çalışmalısınız.

Rüyada kadından tokat yemek onu borçtan kurtaracağına, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kadından tokat yemek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kadına tokat atmak hep onlara layık olmaya çalışacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada bir kadına tokat atmak zevki sefa içinde olacağına, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine yorulur.

Rüyada tanıdık birinden tokat yemek karşısına hayırlı kapıların açılacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına işarettir.

Rüyada bir kızdan tokat yemek keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinden tokat yemek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına delalettir.

Rüyada ölmüş birinden tokat yemek talihin yüze güleceğine, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, rakiplerini alt edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments