Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadından tokat yemek

Rüyada kadından tokat yemek

Rüyada kadından tokat yemek insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, satışların düşeceğine, lüksünün ve konforunun da baki olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadından tokat yemek gördüyseniz:

  • Siz cisimleştirmeye çalışmadan yeni bir oluşumun öylece gözler önüne serilmesine izin vermenizde fayda var.

Rüyada kadından tokat yemek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada bir kadından tokat yemek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına inanılır.

Rüyada kadına tokat atmak çalışmaların büyük getirileri olacağına, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada bir kadına tokat atmak hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, yalan söylemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızdan tokat yemek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliden tokat yemek hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına inanılır.

Rüyada düşmanından tokat yemek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, hayatının kolaylaşacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiden tokat yemek borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments