Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemek taşıdığını görmek

Rüyada yemek taşıdığını görmek

Rüyada yemek taşıdığını görmek ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine delalettir.

Rüyada yemek taşıdığını gördüyseniz:

  • Kararsız kaldığınız konularda sürekli çevrenize danışmaktan vazgeçin.

Rüyada yemek taşıdığını görmek çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, rahat edilecek bir projeye girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatak taşıdığını görmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına işaret eder.

Rüyada demir taşıdığını görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada masa taşıdığını görmek eğer şifaysa da şifasını bulacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına işarettir.

Rüyada başkasının valiz taşıdığını görmek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekmek taşıdığını görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, kalkınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi tabutunu taşıdığını görmek sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine yorulur.

Rüyada çanta taşıdığını görmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, işinin ehli olacağına, yüksek mevkilere getirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments