Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar bulamamak

Rüyada mezar bulamamak

Rüyada mezar bulamamak mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, hem de zengin biri olacağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, kafasının rahatlayacağına rivayet eder.

Rüyada mezar bulamamak gördüyseniz:

  • Değişimin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada mezarlık bulamamak ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, yanlış yatırımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin mezarını bulamamak çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine, talihin yüze güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlığı bulamamak kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına yorulur.

Rüyada mezarı bulamamak yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, gözyaşına boğulacağına işarettir.

Rüyada mezar bulamamak yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada gideceği yolu bulamamak dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaka bulaştığını görmek meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına tabir olunur.

Rüyada eşyalarını bulamamak sorunların ve engellerin biteceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments