Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yasini bulamamak

Rüyada yasini bulamamak

Rüyada yasini bulamamak zorlukların aşılacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, yeni bir hayat kurulacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada yasini bulamamak gördüyseniz:

  • Bazı zorluklarla uğraşmak durumunda kalabilir, konsantrasyon sağlamakta güçlük çekebilirsiniz, ilişkinizde beklemediğiniz tartışmalara karşı açık olacaksınız.

Rüyada yasini bulamamak bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine alamet eder.

Rüyada bir omuza yaslanmak işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada yasin ismini duymak kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin omzuna yaslanmak sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarda yasin okumak sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine alamet eder.

Rüyada yasini şerifi okuduğunu görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, zor zamanların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yasin kitapları görmek kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yasin ezbere okumak işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, bol bol hayır duası alınacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments