Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çorabı bulamamak

Rüyada çorabı bulamamak

Rüyada çorabı bulamamak elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, yenileceğine, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada çorabı bulamamak gördüyseniz:

  • Hoşunuza giden şeyler öğrenebilir, sosyal açıdan keyifli saatler geçirebilirsiniz.

Rüyada çorabını bulamamak sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çorabı bulamamak problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çorap bulamamak mali olarak çok güçlü hale geleceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tabak bulamamak gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini bulamamak sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin birini arayıp bulamamak maddi imkânlarının azalacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarı bulamamak sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, idealist kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabıyı bulamamak yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments