Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babayı bulamamak

Rüyada babayı bulamamak

Rüyada babayı bulamamak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, hoşluk içinde olacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına işaret eder.

Rüyada babayı bulamamak gördüyseniz:

  • Acele hareket etmek, sorunlara neden olabilir.

Rüyada babayı bulamamak ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına yorulur.

Rüyada birşey aramak bulamamak düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine rivayet eder.

Rüyada ayakkabının eşini bulamamak kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada bulanik denize girmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine işarettir.

Rüyada giyecek elbise bulamamak yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine inanılır.

Rüyada anneyi bulamamak beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına yorulur.

Rüyada sevdiğini aramak bulamamak sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, artık rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Rüyada birini aramak bulamamak kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments