Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemek beğenmemek

Rüyada yemek beğenmemek

Rüyada yemek beğenmemek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, başının belaya girmeyeceğine, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine delalettir.

Rüyada yemek beğenmemek gördüyseniz:

  • Davranışlarınızda da duygusal hayatınızda da gereksiz eğilimler olabilir.

Rüyada yemeği beğenmemek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına delalettir.

Rüyada yemek beğenmemek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hacı bektaş görmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada hacı bektaşi veli görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada durakta bekleyen insanlar görmek problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada kıyafet beğenmemek hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada yüzüğü beğenmemek böylece geçim derdinin baş göstereceğine, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ev alıp beğenmemek hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, kendine geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments