Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyafet beğenmemek

Rüyada kıyafet beğenmemek

Rüyada kıyafet beğenmemek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, mutlu bir insan olunacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine delalet eder.

Rüyada kıyafet beğenmemek gördüyseniz:

  • Olayları kendinize fayda sağlayabileceğiniz gözle görmeye çalışmanızda fayda var.

Rüyada kıyafet beğenmemek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada hacı bektaş veli görmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, günden günde daha fazla stres yapacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine tabir olunur.

Rüyada beklenmedik misafir görmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada hacı bektaşi veliyi görmek kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cenazeyi bekletmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada yemeği beğenmemek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada hacı bektaşa gitmek ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada arkadaşını bekletmek kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments