Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hacı bektaş görmek

Rüyada hacı bektaş görmek

Rüyada hacı bektaş görmek kazancının günden güne artacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına inanılır.

Rüyada hacı bektaş gördüyseniz:

  • Dışarıdan gelen teşvik edici ilişkilere hazır olabileceğiniz gibi, bazı kişileri bir an bile tereddüt etmeden hayatınızdan da çıkartabilirsiniz.

Rüyada hacı bektaş görmek çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına yorulur.

Rüyada hacı bektaşa gitmek sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına yorulur.

Rüyada hacı bektaşi veliyi görmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine inanılır.

Rüyada hacı bektaş türbesi görmek kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına alamet eder.

Rüyada hacı bektaşi veli görmek keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, doğru adımlar atacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine işaret eder.

Rüyada hacı bektaş veli görmek hastalıkların kalmayacağına, mali olarak küçüleceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada kıyafet beğenmemek çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına alamet eder.

Rüyada beklenmedik misafir görmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, işlerini tek başına yöneteceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments