Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yazma yıkamak

Rüyada yazma yıkamak

Rüyada yazma yıkamak kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, rahat bir hayat sürüleceğine, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına delalet eder.

Rüyada yazma yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda anlaşmazlıklar yaşansada, yolun sonunda uyumu yakalayabileceksiniz.

Rüyada yazma yıkamak rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı beyaz yazma görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına delalettir.

Rüyada mavi yazma görmek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yazma istemek büyük bir ilgi ve değer göreceğine, bazı şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden yazma almak büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, mevkilerinin yüksek olacağına işarettir.

Rüyada yazma işlemek eline haram para geçeceğine, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada mavi yazma takmak kazancın gittikçe azalacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine yorulur.

Rüyada yazma kenarı görmek büyük fırsatlarla karşılaşacağına, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, güzel işler yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments