Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi yazma takmak

Rüyada mavi yazma takmak

Rüyada mavi yazma takmak işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına inanılır.

Rüyada mavi yazma takmak gördüyseniz:

  • Yaşlı kimselerle ilişki kurabilirsiniz.

Rüyada mavi yazma takmak daha kötü günler yaşayacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine yorulur.

Rüyada beyaz yazma takmak büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına delalet eder.

Rüyada yazma takmak imkânsızlıklarının biteceğine, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada sarı yazma takmak işlerine ve kazancına nazar değeceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına inanılır.

Rüyada mavi yazma görmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi renk yazma görmek gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine yorulur.

Rüyada mavi yazma almak imkân sahibi olacağına, bazen de rahat geçeceğine, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada mavi renkli yazma görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, kazancını iki kat arttıracağına, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments