Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yazma istemek

Rüyada yazma istemek

Rüyada yazma istemek şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, eğlenceli ortamlara gireceğine, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, iyi geçiminin devam edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yazma istemek gördüyseniz:

  • Size bağlı kişilerin hayatlarında fark yaratabilirsiniz.

Rüyada yazma istemek çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine inanılır.

Rüyada kara yazma görmek borçlarını ödeyeceğine, kısmetlerinin de kapanacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine işaret eder.

Rüyada yazma hediye vermek maddi olarak güç kaybedeceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada yazma oyası görmek başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yazma takmak elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işarettir.

Rüyada yazma kenarı örmek dertlerinin biteceğine, nazara geleceğine, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada oyalı yazma görmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, geçmişini arkada bırakacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada yazı yazmaya çalışmak umutlarının bitmesine sebep olacağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments