Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden yazma almak

Rüyada birinden yazma almak

Rüyada birinden yazma almak hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, ne yöne gideceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, iyi insanlarla arkadaş olunacağına alamet eder.

Rüyada birinden yazma almak gördüyseniz:

  • Yoksa büyük bir fırsatı kaçırmış olabilirsiniz.

Rüyada beyaz yazma almak eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yazma görmek kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yazma takmak sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiçekli yazma görmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada başında yazma görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, ticaretin önünün açılacağına yorulur.

Rüyada renkli yazma görmek mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada el yazması kitap görmek bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük yazma görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments