Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yazma takmak

Rüyada yazma takmak

Rüyada yazma takmak Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, başkasının hakkına göz dikileceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada yazma takmak gördüyseniz:

  • Sorunlu konuları yatıştırmak size düşüyor.

Rüyada mavi yazma takmak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, kime gideceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine delalet eder.

Rüyada sarı yazma takmak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, ilim irfan öğreneceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada beyaz yazma takmak her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yazma takmak iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına alamet etmektedir.

Rüyada renkli yazma görmek bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına rivayet eder.

Rüyada yazma istemek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı beyaz yazma görmek işlerinde atılıma geçeceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada mavi yazma almak ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments