Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi yazma almak

Rüyada mavi yazma almak

Rüyada mavi yazma almak çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, adından konuşulur olacağına, evlerindeki huzurun artacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada mavi yazma almak gördüyseniz:

  • Zorla değişmek veya bazı şeyleri değiştirmek gerekmeden, kendi isteğinizle değişimi başlatmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada mavi renk yazma görmek içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına rivayet eder.

Rüyada mavi renkli yazma görmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi yazma görmek büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi yazma takmak mevkie edineceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi yazma almak meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına tabir olunur.

Rüyada kahverengi yazma görmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yazma bağlamak işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına inanılır.

Rüyada kırmızı yazma bağlamak sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, hastalığını yenmeyi başaracağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments