Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz yazma takmak

Rüyada beyaz yazma takmak

Rüyada beyaz yazma takmak büyük bir yükten kurtulacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz yazma takmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde iniş çıkışlı bir seyir kendini gösterebilir.

Rüyada beyaz yazma takmak iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi yazma takmak sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, yeni çalışmalara girişileceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada yazma takmak geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı yazma takmak yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz yazma almak birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın katbekat arttırılacağına işarettir.

Rüyada kırmızı beyaz yazma görmek sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, aşama kaydedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz yazma görmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine işaret eder.

Rüyada beyaz yazmalı kadın görmek büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments