Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iş işlemek

Rüyada iş işlemek

Rüyada iş işlemek uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine işaret eder.

Rüyada iş işlemek gördüyseniz:

  • Bir süredir beklediğiniz bir olay gerçekleşebilir.

Rüyada iş işlemek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada günah işlemekten korkmak güzel huylarının değişeceğine, makamının ve ününün artacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine delalet eder.

Rüyada bir suç işlemek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada elişi işlemek dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada ekin işlemek sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine inanılır.

Rüyada kanaviçe işlediğini görmek rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine işaret eder.

Rüyada nakış işlemek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada lif işlemek insanların kendisine her zaman destek olacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments